Gratis gravyr

Vi erbjuder gratis gravyr av namn eller initialer, du kan även välja gravyr med annan text. Välj mellan olika typsnitt nedan. Missa inte vårt erbjudande om du vill ha en riktigt personlig och exklusiv läderväska, mycket uppskattat som present dessutom. Ett unikt erbjudande som endast gäller produkter från Tuscany Leather. Snygg och diskret gravyr som placeras där det passar bäst på den modell du valt, oftast i ena nedre hörnet. Leveranstiden är densamma även om du väljer gravyr, 2-4 vardagar.

Sänd ett mail till info@vaskbutiken.se eller kontakta kundtjänst tel. 08 4406301 samtidigt som du gör din beställning och meddela att du vill ha gravyr på din väska samt vilken text och vilket typsnitt som önskas, max 30 tecken inkl mellanrum.  Plånböcker kan graveras med max 10 tecken inkl mellanrum.

Obs ej ångerrätt på produkter med gravyr. Erbjudandet gäller inte Rea-varor. Gravyr kan ej göras på behandlat läder som Saffiano leather och Smooth leather.

Vi graverar även företagslogo om så önskas, kontakta oss gärna för att få ett kostnadsförslag, vi har många produkter som passar som företagspresenter.

Se hela sortimentet från Tuscany Leather HÄR

exfont_en