DIN NYA VÄSKA

 

Välkommen till Italienska Väskbutiken! Vi vill erbjuda dig snygga väskor med unik design och personlig stil som gör dig stolt att bära den. Du får en väska som är av allra högsta kvalitet. Här kommer några tips som hjälper dig att välja rätt modell. Många tycker det är svårt att bedöma väskans storlek när man handlar på nätet, vi rekommenderar att du kollar väskans mått på produktsidan och jämför dem med någon annan väska du har för att få en uppfattning om storleken. Om väskan ska rymma t ex en dator. dra ifrån 5 cm från måtten som angivits eftersom det är yttermåtten på väskan och ta mått på din dator.  Du kan få en portfölj med  vadderat fack för din dator om du vill att den ska ligga extra skyddad, det finns information vid beskrivningen av varje väska. Längd på axelremmar varierar, måtten finns också utsatta. Tänk också på hur axelremmen ser ut om den är bekväm att bära, vi är noga med att bara erbjuda väskor med genomtänkt och funktionell design, det ska vara ett nöje att använda dem. Titta också extra noga efter vad väskan har för typ av foder, vissa portföljer är delvis ofodrade andra har foder av textil, alla varianter är dock av högsta kvalitet, väskorna är handsydda i Italien och alla material är noga utvalda. Lädret i de italienska väskorna är vegetabiliskt garvat och är lätt att sköta, du putsar väskan med en skonsam läderkräm baserad på naturliga oljor utan lösningsmedel,  vi erbjuder flera sorters produkter för skötsel av läder i webshoppen. Vi har endast försäljning via vår webshop, ingen fysisk butik eller showroom, om du har några frågor om färg, storlek eller annat angående ditt köp av väska så kontakta gärna kundtjänst. Vi hjälper gärna till.

Italienska Väskbutiken
Kontor: Almsättravägen 16
184 61 Åkersberga
Tel. 08-440 63 01

Kundtjänst öppet:
Vard. 9.00-18.00 lörd. 9.00-16.00
Tel. 08-440 63 01

VEGETABILISKT GARVAT LÄDER FRÅN TOSCANA

 

Italienska Väskbutiken har varit verksamt sedan 2009, vi är återförsäljare för några av Italiens största företag inom produktion av läderväskor. Det som är unikt med våra väskor och vad som skiljer dem från många andra liknande produkter på marknaden är att lädret i väskorna är vegetabiliskt garvat. Det produceras i Toscana, som är centrum för de finaste garverierna i Italien sedan flera hundra år tillbaka. Vegetabilisk garvning är ett hantverk med lång tradition, garverierna använder sig av mycket gamla metoder och recept i kombination med ny teknologi. Det vackra, hållbara läder som finns i den färdiga väskan är resultatet av en process som sker i många olika steg. För att garva lädret används tanniner som utvinns ur som bark från träd som ek och kastanj, inga kemikalier, tungmetaller eller giftiga ämnen används, vilket annars är vanligt vid garvning, lädret får en naturlig doft och en mycket vacker naturlig färg som skiftar något i olika nyanser. Lädret blir mycket hållbart och färgen djupnar ännu mer när du använder väskan och sköter den på rätt sätt. Vegetabilisk garvning av läder och skickligt läderhantverk är en mycket viktig del av italiensk hantverkartradition och vi är glada att kunna erbjuda väskorna till mycket rimliga priser. Se alla olika modeller i vår webshop och anmäl dig gärna till vårt nyhetsbrev för att få exklusiva erbjudanden och information om nya produkter.

GRATIS GRAVYR

 

Nu kan du utan extra kostnad få en snygg gravyr med ditt namn eller dina initialer. Ett unikt erbjudande som endast gäller väskor från Tuscany Leather. Mycket snygg gravyr som placeras där det passar bäst på den modell av väska du valt. Leveranstiden är densamma även om du väljer gravyr. Sänd ett meddelande till info@vaskbutiken.se eller kontakta kundtjänst tel. 08 4406301 samtidigt som du gör din beställning. Ej ångerrätt på väska med gravyr. Erbjudandet gäller inte Rea-varor. Läs mer

Vi garanterar att du blir glatt överraskad när du öppnar paketet med din nya väska, bilderna på nätet kan aldrig visa hur vackert lädret är eller att hantverket har en riktigt lyxig känsla. För att du själv ska få möjlighet att uppleva den fantastiska kvalitén hos italienskt vegetabiliskt garvat läder och se om modellen passar dig lämnar vi 30 dagars öppet köp på alla produkter. Du har även 1 års garanti för produktionsfel. Returfrakten är gratis och du behöver inte ange anledning för returen.

PRATESI PLANBOCKERMADE IN ITALY